food truck

Skab smagfulde oplevelser med en skræddersyet madvogn

Vi forstår betydningen af at tilbyde lækker mad på farten. Derfor er din nye madvogn designet til at levere smagfulde og bekvemme måltider til dine kunder, uanset hvor de befinder sig.

Med vores madvogne kan du tilpasse din menu efter sæson, begivenhed eller kundens præferencer. Fra saftige burgere og sprøde fritter til friske salater og velsmagende wraps – mulighederne er uendelige.

Madvogn med Skræddersyede løsninger

Vores madvogne er mere end bare praktiske køretøjer. De er mobile køkkener, der giver dig mulighed for at servere et bredt udvalg af lækre retter på enhver lokation. Uanset om du drømmer om at starte din egen food truck-virksomhed, udvide din eksisterende restaurant eller tilføje et nyt spændende koncept til din cateringtjeneste, har vi den perfekte madvogn til dig.

Vores team hjælper med at skræddersy løsninger fra idé til levering, inklusiv specialindretning og udstyr. Med vores designafdeling kan du hurtigt realisere dine Street Concept idéer.

Madvogn pizza

Designet i tæt samarbejde med kunderne

Vi går op i at levere madvogne af højeste kvalitet, der er holdbare, pålidelige og lette at betjene. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at hver enkelt madvogn opfylder deres specifikke behov og forventninger.

Vi tilbyder både standardmodeller og skræddersyede løsninger, så du kan få en madvogn, der passer perfekt til din virksomheds stil og brandidentitet. Madvognene kan både bygges på manuelle og selvkørende vogne eller i den klassiske Ape fra Piaggio

Find din nye madvogn her

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi bygger vognene på bestilling og kan skræddersy løsningen 100% efter dine behov. Udfyld formularen og bliv kontaktet til en snak om muligheder, priser mm.