TMP BLÆNDER OP FOR NY ERHVERVSAFDELING.

Vi gør det nu nemmere for dig at realisere din Street Business.

TMP er dansk importør af de charmerende italienske APE køretøjer fra Piaggio Commercial Vehicles, og vi udvider nu vores forretningsområde med en ny erhvervsafdeling, der skal stå for handel, servicering og customizing af erhvervskøretøjer direkte fra vores eget domicil og værksted i Glyngøre – under fanerne af vores ny forretningsenhed og koncept: TMP Street Concept.

TMP Street Concept fører hele det originale APE 50 sortiment med pick-up, van og top modellerne, samt desuden de større APE 200 & 400 varianter, hvilket rummer en stor frihed lige fra tilpasningen af dine ideer til udvikling, indkøb, konstruktion og levering af færdig løsning med special indretning og udstyr til dit unikke food & beverage, handyman eller promotion koncept mv.

Nu også indoor løsninger

Foruden APE programmet tilbyder vi nu vores egen-udviklede elektriske køretøjer og indoor løsninger, der med deres kompakte størrelser tillader entré igennem almindelige døre og elevatorer m.m.

Disse løsninger gør det muligt at servere f.eks. kaffe, juice, is osv. i indkøbscentre, lufthavne, kontormiljøer etc.

 

Se vores nyheder

TMP’s produktion er de sidste 6 måneder kommet rigtig langt med udvikling, produktionsgrundlag og dokumentation på en bred vifte af Street Concept og indoorløsninger.

Vi glæder os derfor til at skalere op på produktionen med basis i følgende mobile platforme:

•      APE 50

•      APE 400

•      APE Electric

•      Dino Lounge kaffevogn

•      Urban Delivery

Du har produkterne – vi har virkemidlerne

TMP har leveret rigtig mange køretøjer gennem årene til flere forskellige formål, og vi stiller os derfor til rådighed med al vores know-how, leverandør kontakter og erfaring.

Vores dygtige Street Concept team bistår allerede i idefasen med hjælp til design og konstruktion, og sikrer naturligvis at den færdige løsning leveres til aftalt tid, kvalitet og pris.

Med din forretningsidé, vores indkøbskompetence, design afdeling og landsdækkende service, er du hurtigt og sikkert på farten med et unikt og konkurrencedygtigt on-the-go koncept.

Den løbende servicering af dit mobile koncept sikrer vi gennem et landsdækkende forhandler / service netværk.

Open your mind!

Kun fantasien sætter grænser for design til eksponering af dine varer og services.

Med din forretningsidé, vores importør rolle, design afdeling og brede erfaring gør vi det både økonomisk med en samlet løsning og nemt for dig ”på farten” – men samtidigt også charmerende (autentisk) at sælge dine varer og services easy-on-the-go!

Så tøv ikke med at komme i gang med dine friske ideer. Vi er ikke længere borte end telefon: +45 9774 0733

Spild ikke tiden – kontakt os allerede i dag!

Med bedste hilsen,

Thomas Møller Pedersen.

Se eksempler på vores produktmiks og de seneste koncept løsninger, som vi aktuelt har leveret til kunder – hér: