Din lokale samarbejdspartner

The Street Concept er et innovativt forretningskoncept, udviklet af den danske importvirksomhed TMP. The Street Concept er designet til at give kunderne frihed til at udtrykke deres unikke brand gennem skræddersyede køretøjer. Fra kompakte, miljøvenlige modeller til større, fuldt udstyrede enheder, tilpasser vi køretøjer til en række formål, herunder mobil salg af mad og drikkevarer, handyman services og reklamekampagner.

Med base i Glyngøre i Nordvestjylland, er vi ikke blot en leverandør, men en samarbejdspartner med teknisk ekspertise, kreative visioner og kundetilpassede løsninger.

lad os bringe din idé til live

Vores team hjælper med at skræddersy løsninger fra idé til levering, inklusiv specialindretning og udstyr. Med vores designafdeling kan du hurtigt realisere dine Street Concept idéer, uanset om det gælder varer eller tjenester.

Vi designer og indretter bl.a. klassiske Ape vogne importeret fra Italien, men tilbyder også egenudviklede elektriske modeller, ideelle til indendørs brug på kontorer, i indkøbscentre og lufthavne mm. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at bringe dine idéer til live!

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi bygger vognene på bestilling og kan skræddersy løsningen 100% efter dine behov. Udfyld formularen og bliv kontaktet til en snak om muligheder, priser mm.