Salgsvogn - APE Classic - white

Produkt informationer:
Varenummer: N3ABBW0003FT2

På jagt efter den ultimative street food vogn? Servér mad på farten med denne rummelige, velindrettede street food vogn, bygget på den klassiske Piaggio Ape 50. 

Vognen har en stor betjeningsluge med gasfibre og er indrettet med en disk, der kan skubbes ud for at skabe mere plads i vognen. Den er udstyret med rustfri stålbordplader, to indbyggede køleskabe, masser af opbevaring og indbygget håndvask med vandpumpe, vandbeholder og spildevandstank. Der er LED lys i arbejdsrummet og gulvet er betrukket med skridsikker vinyl.

Der er desuden flere velplacerede stikkontakter, så du nemt kan udstyre vognen med de maskiner, du har brug for til madlavning mm. Ovenstående vogn er udstyret med 380V strømindtag, 1 x 200 amp batteri, HFI relæ, automatsikring, inverter og ladeaparat, men vi kan naturligvis tilpasse ustyr og strøminstallationer efter dine behov.

Ovenstående eksempel koster 170.535,00 kr. ekskl. moms. Den endelige pris vil afhænge af dine ønsker til vognen, herunder materialevalg, udstyr mm. Kontakt os på 97740733 eller info@tmp.dk for en snak om mulighederne.

Kan vi hjælpe dig?

Vi bygger vognene på bestilling og kan skræddersy løsningen 100% efter dine behov. Udfyld formularen og bliv kontaktet til en snak om muligheder, priser mm.