kaffevogn

Servér kvalitetskaffe på farten

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde kvalitetskaffe på farten. Med en kaffevogn fra The Street Concept, kan du brygge kvalitetskaffe hvor og når som helst.

Med vores alsidige udvalg af kaffevogne kan du skabe din egen unikke kaffebar på hjul, der skiller sig ud fra mængden og tiltrækker kunder med duften af friskbrygget kaffe og varme smil. Finder du ikke den perfekte kaffevogn blandt vores udvalg, skræddersyr vi også efter behov.

Kaffevogn med Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder tilpassede og specialdesignede indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder for at sikre et gennemført og tilfredsstillende produkt.

Du får ikke kun et praktisk og funktionelt køretøj, men også et stærkt markedsføringsværktøj. Vores kaffevogne er nemlig designet til at tiltrække opmærksomhed og skabe interesse omkring din virksomhed, hvor end du kører hen.

Kaffevogn arla
Barista maskine

Kaffevogn i høj kvalitet

Vi sætter en ære i at levere kaffevogne af højeste kvalitet, der er holdbare, pålidelige og lette at betjene. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at hver enkelt kaffevogn opfylder de specifikke behov og forventninger.

Vi tilbyder både standardmodeller og skræddersyede løsninger, så du kan få en kaffevogn, der passer perfekt til din virksomheds stil og brandidentitet. Kaffevognene kan både bygges på manuelle og selvkørende vogne eller i den klassiske Ape 50 fra Piaggio

Find din nye kaffevogn her

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi bygger kaffevognene på bestilling og kan skræddersy løsningen 100% efter dine behov. Udfyld formularen og bliv kontaktet til en snak om muligheder, priser mm.