Foodtruck

Skab smagfulde oplevelser med en skræddersyet food truck

Drømmer du om at starte din egen food truck virksomhed eller tilføje et unikt twist til dit event? Med en food truck fra The Street Concept kan du forvandle enhver anledning til en uforglemmelig smagsoplevelse.

Uanset om du ønsker at drive din egen mobile restaurant, planlægger en festival, en virksomhedsbegivenhed eller noget helt andet, kan vores vogne skabe en mindeværdig atmosfære for dine gæster eller kunder. Vognene er udstyret med komplette el- og vandinstallationer, så du er godt kørende, hvor end du laver mad,

Food truck med Skræddersyede løsninger

Vi stræber efter at skabe en unik oplevelse for vores kunder, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger. Vælg mellem forskellige elegante designs og tilpas din vogn med dit eget logo og farveskema for at sikre, at den skiller sig ud og efterlader et uforglemmeligt indtryk. Eller design din vogn fra bunden sammen med os.

Med en food truck kan du præsentere dine gæster og kunder for et væld af lækre retter fra hele verden. Fra saftige burgere og sprøde fritter til spændende street food retter – mulighederne er uendelige.

Madvogn pizza
Foodtruck pizzaovn

Designet i tæt samarbejde med kunderne

Vi leverer food trucks af højeste kvalitet, der er holdbare, pålidelige og lette at betjene. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at hver enkelt vogn opfylder de specifikke behov og forventninger.

Vi tilbyder både standardmodeller og skræddersyede løsninger, så du kan få en madvogn, der passer perfekt til din virksomheds stil og brandidentitet. De kan både bygges på manuelle og selvkørende vogne eller i den klassiske Ape fra Piaggio

Find din nye food truck her

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi bygger vognene på bestilling og kan skræddersy løsningen 100% efter dine behov. Udfyld formularen og bliv kontaktet til en snak om muligheder, priser mm.